Over Residentie

Over Residentie Security Services

IN HET KORT

Residentie Security Services is een innovatief bedrijf, actief in het beveiligen van bedrijfspanden en particuliere woningen.

Residentie Security Services levert maatwerk. Samen met U inventariseren wij uw wensen op veiligheidsgebied, wij stellen een Plan van Eisen op en een daarbij behorend beveiligingsplan geheel afgestemd op het effect, budget, leefbaarheid alsmede het risico. Wij maken duidelijke afspraken over werkzaamheden, tijdsplanning, procedures en maatregelen die op uw situatie van toepassing zijn. Zo komt U nooit voor verrassingen te staan.

Residentie Security Services levert voor de zakelijke als de particuliere markt onder andere elektronische beveiligingssystemen, camera-observatiesystemen, brandmeldsystemen, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole-systemen, kluizen en waardeberging en alarmcentrale & meldkamer faciliteiten.

Residentie Security Services geniet het vertrouwen van heel veel klanten. Wij verzekeren U dat wij met professionaliteit, integriteit, flexibiliteit en discretie met uw belangen omgaan. Onderdeel van die zekerheid is dat de medewerkers van Residentie Security Services 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staan.

Goede en snelle service
Korte levertijd
Uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging
Wij werken alleen met gerenommeerde merken

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

SECURITY

Beveiligen van bedrijfspanden en particuliere woningen.

FIRE

Brandbeveiligingsoplossingen

SERVICE & ONDERHOUD

Service & Onderhoud die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen en storingen.

WEBSHOP

U besteld eenvoudig via onze webshop veiligheidsartikelen.

Waarom Residentie Security Services?

Residentie Security Services levert totaalbeveiliging; een plek waar u met al uw wensen en vragen over veiligheid en beveiliging terecht kunt.
Wij nemen u graag de zorgen en het vele (denk)werk uit handen!

Residentie Security Services is door het NCP erkend als BORG technisch beveiligingsbedrijf, brand installatie en onderhoudsbedrijf, alsmede erkend onderhoudsbedrijf REOB (kleine blusmiddelen) . Dat houdt in dat de diensten en geïnstalleerde systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste huidige wettelijke eisen.

Residentie Security Services is een handelsnaam van Residentie Security Services Nederland BV.

BORG_Technisch_BB[1]

Laatste nieuws


Residentie Security Services Nederland BV
Reflectiestraat 49
2631 RV Nootdorp

e: info@residentiesecurity.nl
tel: 015-3106666

Over Residentie

Residentie Security Services is een innovatief bedrijf, actief in het beveiligen van bedrijfspanden en particuliere woningen.

  • BORG Technisch beveiligingsbedrijf
  • Onderhoudsbedrijf Brandmeldinstallaties
  • Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties
  • Onderhoudsbedrijf REOB
Top